Hoe gaat het in zijn werk?

Verzamel uw materiaal

U bepaalt eerst welke videobanden u wilt laten omzetten. Verschillende systemen door elkaar maakt niet uit, elk type videoband zetten wij één op één naar DVD voor u om. Is het de eerste keer bij ons, dan begrijpen wij dat u eerst een proefexemplaar wilt laten maken.

1.

Bereken en vergelijk de prijs

Kies eerst het aantal banden dat u wilt omzetten, vervolgens kiest u het type per band, en per band het aantal minuten. Tot slot kiest u het aantal extra kopieën (bijvoorbeeld voor familie of vrienden).
De totaalprijs krijgt u meteen te zien, zodat u dit kunt vergelijken met bijvoorbeeld de HEMA.

2.

Langs brengen of opsturen...

Op locatie langs brengen kan 7 dagen per week van 13:00 – 21:00 uur bij Europaboulevard 18 te Alkmaar. Dit is bij Europart Het Onderdelenhuis De Mare in het winkelcentrum De Mare in Alkmaar Noord.
Op dit moment zijn we in onderhandeling om meerdere drop off / pick up locaties te vergaren.

Versturen naar bovenstaand adres kan natuurlijk ook, u ontvangt van ons een bevestiging zodra wij uw zending ontvangen hebben.

3.

Wij gaan zorgvuldig aan de slag

Allereerst bepalen we de tijdsduur en de kwaliteit van uw videoband. Wanneer de kwaliteit slecht is, zullen we eerst met u overleggen voordat we er mee verder gaan. Indien u besluit om zo’n slechte videoband niet te laten omzetten, zijn hier geen kosten aan verbonden. Uiteraard worden uw lege videocassettes ook niet berekend.

4.

Materiaal afhalen

Alle DVD’s leveren wij in een DVD doosje met inlay en de moederband er aan vast gehecht. U ontvang per telefoon of e-mail een berichtje dat uw bestelling is af te halen. Wanneer u heeft aangegeven dat wij uw bestelling moeten versturen, ontvangt u van ons een tracking code van PostNL. Via deze trackingcode kunt afleverdatum + aflevertijdvak van tevoren bekijken.

5.