Veilig uw Video 2000 / VCC
Naar DVD omzetten

Voor slechts 12,50

Video 2000 / VCC

Wij zetten uw Video 2000 / VCC banden veilig om naar DVD

Wij beschikken nog over Video 2000 recorders die in goede conditie zijn, waardoor wij uw VCC / Video 2000  banden met dezelfde kwaliteit kunnen omzetten naar DVD. U kunt vanaf dat moment al uw oude VCC banden weer thuis via uw DVD speler bekijken, een prachtige en voordelige manier om uw herinneringen op te halen.

V2000 / Video 2000 / VCC is het videosysteem van Philips en Grundig van de eind jaren zeventig. Perfect systeem dat slechts 7 jaar bestaan heeft doordat het de slag met VHS had verloren. Het unieke aan dit systeem was de lange speelduur. De videocassette was iets groter dan die van VHS en was omkeerbaar waardoor er maximaal 8 uur op te nemen viel. De meest verkochte cassettes waren: VCC 360 (6 uur) en VCC 480 (8 uur).

Veel gestelde vragen

 • Hoeveel VCC banden kunnen op een DVD

  VCC banden zijn aan twee kanten bespeelbaar en de meest verkochte VCC banden kunnen 6 tot 8 uur beeld bevatten. We zetten maximaal 2 uur op één dvd. Een VCC band van bijvoorbeeld 6 uur komt dan op 3 DVD's te staan.

 • Mijn banden zijn oud, welke kwaliteit kan ik verwachten

  De kwaliteit van de DVD beelden is exact gelijk aan die van uw VCC videoband. Wij zetten uw videoband één op één om naar DVD zonder kwaliteitsverlies.

 • Berekenen jullie kosten voor lege videobanden?

  Dit is een vraag die wij vaak krijgen. Veel mensen weten niet meer wat er op hun videobanden staat en hebben ook geen videorecorder meer om dit te bekijken. Het is vaak een groot mysterie wat erop de videobanden staat die overgezet gaan worden. Maakt u zich geen zorgen, want als er niets op de VHS banden staat dan rekenen wij ook geen kosten. Dus stel dat u 20 videobanden aanlevert en 6 hiervan zijn zonder beeld dan brengen wij uitsluitend de 14 videobanden in rekening.

 • Zetten jullie mijn VCC banden ook om naar een harde schijf

  Vooralsnog zetten wij uw VCC videobanden alleen om naar DVD

 • Combineren jullie ook Videobanden?

  Ja dit kunnen wij doen, maar de kosten zullen wel aanzienlijk omhoog gaan, we hebben het dan namelijk over maatwerk. Er gaat aardig wat tijd inzitten op videobeelden op een gewenste volgorde achter elkaar te plaatsen. Het is verreweg het goedkoopst om iedere VHS band op een eigen DVD te plaatsen. Eenmaal gedigitaliseerd kunt u zelf via eenvoudige programma's zelf uw beeldmateriaal knippen en plakken.

 • Kan ik de banden langs brengen op locatie?

  Zeker, op dit moment aan de Europaboulevard 18 te Alkmaar. Dit is bij Europart Het Onderdelenhuis De Mare in het winkelcentrum De Mare in Alkmaar Noord.

Onze Video 2000 / VCC tarieven

Prijs per band (tot 120 min) € 12,50
Prijs per extra uur € 5,00
Prijs per extra kopie € 5,00

Waarom bij ons?

 • check Binnen 48 uur uw beeld veilig op DVD
 • check Al ruim 26 jaar een vertrouwd adres
 • check Moderne apparatuur en vakkundig personeel
 • check Uiterst zorgvuldige omgang met uw materiaal
 • check Uw kostbare beeldmateriaal nooit meer verloren